ACTIES

SPONSORKLIKS.COM 

Sponsor gratis Azuro. Koop jij online? Ga dan eerst naar de Azuro pagina op Sponsorkliks. Vervolgens zoek je de online shop van je keus en plaatst een bestelling. Azuro ontvangt een percentage van het bedrag waarvoor jij iets besteld.

Waar hebben we inmiddels commissie van ontvangen: Mediamarkt, Bol.com, Thuisbezorg.nl, Conrad, Dominos Pizza, Coolblue, Dodax, Wehkamp

GEEF JE MOBIEL 

Doneer je oude mobiel aan Azuro. Door deel te nemen aan de  actie GEEF JE MOBIEL willen wij met de ingezamelde mobiel telefoons financieel middelen ophalen om nieuwe waterpoloballen en rugcrawlvlaggen aanschaffen.

Heb jij thuis nog een oude mobiel liggen en wil deze schenken aan Azuro, doe deze dan in een enveloppe en deponeer dit in de Azuro brievenbus in de hal van Dubbelslag. Wij zullen de ingezamelde mobiele telefoons opsturen te beoordeling van de waarde. Afhankelijk van de staat van de telefoon, vertegenwoordigd deze een bepaalde waarde.

Meer weten? Klik GEEF JE MOBIEL of bekijk de film op You Tube.

OUD PAPIER CONTAINER

Azuro heeft achter zwembad Dubbelslag permanent een oud papier container staan. Kom je oud papier brengen, meld je dan even bij de receptie/balie van het zwembad voor het afhalen van de sleutel. Is de container vol of heb je een andere opmerking/suggestie, neem dan contact op met Siebo Verhagen of mail naar sponsoring@zvazuro.nl

De openingstijden van de papiercontainer zijn: woensdag- en vrijdagavond.

AZURO VOORDEELBONNENBOEKJE

In de periode 1 september 2017 t/m 31 januari 2018 loopt bij Azuro de voordeelbonnenactie. Voor slechts € 5,00 koopt u een boekje vol  voordeelbonnen van lokale ondernemers. Bij de deelnemende ondernemers krijg je bij inlevering van de voordeelcoupon korting of een gratis product. Klik hier voor de lijst van deelnemende ondernemers.

Daarnaast maakt u kans op een van de twee waardebonnen van € 50,00 te besteden bij Sport 2000 (Mossel) of Smit Sport

Nog geen boekje gekocht? Vraag het aan onze leden of mail naar sponsoring@zvazuro.nl.

Op 1 februari 2018 zijn de winnaars van de waardebonnen bekend gemaakt. Klik HIER om te kijken wie de gelukkigen zijn.