NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Start wedstrijdseizoen 2018/2019

De zomervakantie 2018 loopt bijna ten einde en dat betekent dat de eerste (competitie) wedstrijden van het nieuwe seizoen al weer op de agenda staan. Komende week gaan we beginnen om de Azuro kalender te vullen met de wedstrijden van 2018/2019.

Het nieuwe waterpolo seizoen start met de wedstrijd Inktvis H1-Azuro H1 in Hoogezand. De wedstrijdzwemmers komen een week later in actie tijdens de 25/50 meter wedstrijd (deel 1) in Dubbelslag.

Bestellen clubkleding

Inmiddels zijn de eerste bestellingen voor Azuro-clubkleding geplaatst. Wil je nog iets bestellen, dan kan dat tot 1 september 2018. Daarna zullen wij de bestelling doorzetten naar de leverancier.

Clubkampioenschappen Azuro

Clubkampioenschappen Azuro

Op vrijdag 13 juli werden de allereerste clubkampioenschappen van Azuro gehouden in zwembad Dubbelslag. Alle afdelingen waren vertegenwoordigd; recreatief, waterpolo en selectie. Iedereen zwom zo snel mogelijk, want wie wil nu niet als eerste clubkampioen Azuro worden?

Bij de afdeling recreatief ging de titel clubkampioen dames naar Kim en bij de heren werd Niek de clubkampioen. Alle leden van de afdeling recreatief hebben rugcrawl, schoolslag en borstcrawl gezwommen. Voor velen was het de eerste keer dat zij een wedstrijd hebben gezwommen. Zij hebben het allen heel erg goed gedaan.Voor de afdeling waterpolo behaalde Marte bij de dames en Menno bij de heren de felbegeerde titel clubkampioen. Om deze titel te kunnen krijgen hebben de waterpolo leden allen schoolslag, borstcrawl en polocrawl met bal gezwommen. Vooral het laatste onderdeel was erg spectaculair om te zien.De selectie leden hebben vlinderslag, rugcrawl, schoolslag, borstcrawl en wisselslag gezwommen. Na een spannende strijd ging de titel clubkampioen dames naar Anne Fleur en de titel clubkampioen heren naar Jarno.

Alle clubkampioenen hebben een prachtige grote wisselbeker gekregen. Zij mogen deze een jaar in huis houden.

Op de Azuro-fotopagina een kleine selectie van de gemaakt foto’s. Heb je meegedaan aan de clubkampioenschappen en wil je alle foto’s ontvangen stuur dan even een mailtje naar sponsoring@zvazuro.nl. Zodra we de foto’s uitgezocht hebben zullen we je dan een link sturen om ze te downloaden.

Seizoenafsluiting 2017/2018 BBQ

Na de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen hebben de leden van Azuro het zwemseizoen 2017/2018 afgesloten met een BBQ. De BBQ werd gehouden achter zwembad Dubbelslag. Tom Cramer (van gelijknamige slagerij) en Koen Douma hebben hun BBQ-vaardigheden aan de leden getoond, wat door de aanwezige leden zeker de goedkeur heeft gekregen. Al met al een gezellige afsluiting van het eerste zwemjaar van Azuro.

Benieuwd naar de foto’s van de BBQ, klik dan HIER.

 

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO