NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Vierkamp recreatief zwemmen

Net als vorig jaar gaat Azuro weer deelnemen aan de vierkamp wedstrijden voor recreanten. Er worden vier wedstrijden gezwommen in de periode januari t/m juni 2020, waarvan 2 in het binnenbad en de laatste 2 wedstrijden in een buitenbad worden gezwommen. De uitreiking van de medailles is op zaterdag 6 juni 2020.

Het aanmelden voor de vierkamp gaat via de Azuro website en als je op zaterdag 11 januari 2020 wil meedoen aan de 1e wedstrijd van de vierkamp, moet je aanmelding voor 27 DECEMBER 2019 binnen zijn.

Je kan je aanmelden voor 1 of meerdere wedstrijden.

  • 11 januari 2020, Delfzijl
  • 14 maart 2020, Bedum
  • 9 mei 2020, Ten Boer
  • 6 juni 2020, Uithuizen
Duikbrillen

Duikbrillen

De afdeling recreatief zwemmen kreeg onlangs een gift van 16 Arena duikbrillen. Deze kwamen nog van een oud-bestuurslid. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Aan de leiding om deze duikbrillen op een eerlijke wijze te verdelen onder de zwemmers.

In de eerste groep zwemmen de meeste kinderen die nog niet in het bezit zijn van een eigen zwembril. Als eerste hebben we de kinderen laten ringen opduiken. Een variant op de stoelendans. Bij de stoelendans is er telkens een stoel te kort. En bij het ringen opduiken was er telkens een ring te weinig. We hadden vier groepen samengesteld, zodat het zwem- en duik niveau gelijkwaardig was. Daarmee dus ook direct vier gelukkige winnaars die een duikbril in ontvangst mochten nemen.

Deze vier kinderen waren vervolgens de jury bij het volgende spel. Bommetje! De twee hoogste bommetjes hebben gewonnen en kregen een duikbril.

De overige kinderen hebben daarna nog een estafette gezwommen. Ook hier waren de teams zo samengesteld dat iedereen kans maakte. Uiteindelijk won er één team. En ook deze kinderen mochten een duikbril mee naar huis nemen.

Bij de tweede groep is er ook een estafette gezwommen. Ook weer met gelijkwaardige teams. Ook daar mocht het winnende team een duikbril meenemen.

Aan het einde van les kreeg iedereen nog wat lekkers.

Cursus tijdwaarnemer 4

Voor een zwemwedstrijd heb je zowel zwemmers als een jury nodig. Om het jurykorps van Azuro te versterken zijn wij nog zoekende naar ouders van jeugdige zwemmers die de cursus tijdwaarnemer willen volgen. De cursus start in week 5 en zal na een 4-tal cursusavonden op 4 april 2020 worden afgesloten met een examen.

Momenteel hebben we 4 aanmeldingen voor de cursus, maar er kunnen zeker nog kandidaten bij.

Wil je meer informatie over de cursus of het official-werk, neem dan contact op met Carina v/d Eide (selectie@zvazuro.nl) of Jolanda Roggema (jurycontact@zvazuro.nl).

VOG aanvragen

Onze VOG-coördinator heeft de afgelopen weken de status van de VOG’s binnen onze vereniging geïnventariseerd en daar waar nodig actie’s uitgezet. Van hieruit hebben een aantal leden inmiddels het verzoek gekregen om een VOG aan te vragen. Ook wordt de VOG-administratie momenteel verwerkt in onze ledenadministratie Sportlink.

Wil je meer weten over de VOG’s binnen Azuro, klik dan HIER, of mail naar VOG-coördinator Amber Tjassing, vog@zvazuro.nl

SinterKerstenNieuw

SinterKerstenNieuw

We hebben weer een leuke activiteit op de planning staan! Op vrijdag 20 december gaan we weer Sinterkerstennieuw zwemmen.

Vanaf 17.00 gaan wij dit keer discozwemmen. De lampen in het zwembad gaan uit en de discolampen aan! Om 18.30 gaan we met zijn allen lekker genieten van al het lekkers van de maand december. Denk aan: oliebollen, kerststollen, banketstaven, pepernoten en noem het maar op.

Daarna hebben wij een Sinterkerstennieuw pubquiz voor iedereen die daar zin in heeft. Dit zal rond 20.00u starten in de kantine van het zwembad. Zorg dat je op tijd komt als je alleen met de pubquiz mee doet.

Dus heb je zin om met je team te strijden om een mooie prijs? Geef je dan op!

De teams mogen bestaan uit 4 of 5 personen, geef bij je opgave aan met wie je in het team zit. Bedenk ook alvast een leuke teamnaam! Wees er snel bij want vol=vol. Je kunt je opgeven via de website van Azuro. Hier kun je invullen wat voor eten je eventueel meeneemt, of je meedoet met de pubquiz en met wie. Individuele opgave is ook mogelijk. Dan word je door ons ingedeeld in een team.

Link: https://www.zvazuro.nl/activiteiten-commissie-aanmelden/

Let wel: drinken is op eigen kosten, dit kun je gewoon in de kantine halen. We verwachten dat de pubquiz rond 22:30 afgelopen is. Natuurlijk mag je je mooiste/foutste Sinter-Kerst en Nieuw outfit aandoen. Omdat het leuk is!

Mochten er nog eventuele vragen zijn, dan kun je ons altijd mailen naar ons mailadres: activiteitencommissie@zvazuro.nl

Wij zien jullie allemaal graag op vrijdag 20 december om 17.00!

Tot dan!

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO