NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Nieuwsbrief 4 online

Nieuwsbrief 4 online

Vandaag 13 oktober 2018 is de Azuro Nieuwsbrief 4 uitgekomen. Alle leden ontvangen deze per mail, maar is ook beschikbaar via de website. Klik HIER om naar de Nieuwsbrieven en andere downloads te gaan.

Vriendjes en vriendinnetjesdag

Vriendjes en vriendinnetjesdag

Volgende week is het al zo ver!

De eerste activiteit van zwemseizoen 2018/2019: vriendjes en vriendinnetjes dag. Jullie mogen vrijdag 19 oktober van 17.00 tot 18.45 zwemmen met een vriendje of vriendinnetje (of broertje, zusje, neefje, nichtje, noem het maar op). Tijdens deze activiteit zouden wij het leuk vinden als er wat lekkers is voor de aanwezige zwemmers. Dit mogen jullie zelf meenemen. Denk aan cakejes, koekjes, tomaatjes, komkommer plakjes, of maak zelf iets lekkers.

Je hoeft je niet aan te melden voor deze avond. Wel zouden we het fijn vinden dat jullie ons even mailen wat voor eten jullie van plan zijn mee te nemen. Je krijgt van ons dan een mailtje terug met een bevestiging. Dit kun je mailen naar activiteitencommissie@zvazuro.nl . Dus haal de keuken prins of prinses in je naar boven en leef je uit!

Tot volgende week!

Diploma zwemvaardigheid 3

Diploma zwemvaardigheid 3

Vrijdagavond 5 oktober 2018 hebben An, Laurien, José, Roos, Max, Nathan, Niels, Casper, Lynn, Quincy, Amber en Laurie hun diploma zwemvaardigheid 3 behaald.

Als eerste gingen alle zwemmers met kleding aan te water. In het water maakten zij van een plastic zak een drijfmiddel. Om de beurt doken de zwemmers in het water, zwommen door het gat tot maar liefst 15 meter. Heel knap! Ze zwommen door met rugslag en schoolslag, en gingen halverwege met een hoekduik, naar een poortje op de bodem waarbij onder water een halve draai om de lengteas wordt gemaakt. Ook moesten ze een drenkeling redden. Daarbij mochten ze gebruik maken van een flexibeam.

Alle zwemslagen moesten getoond worden en met een goed keerpunt worden uitgevoerd. Op het einde gingen ze allen nog watertrappen. Iedereen is geslaagd.

Voordeelbonnen boekjes

Voordeelbonnen boekjes

De Azuro voordeelbonnenboekjes actie is weer gestart. Voor slechts € 5,00 koop je een boekje vol met voordeelbonnen van lokale ondernemers. Vanaf morgen (5 oktober 2018) gaan we starten met het uitdelen van de bonnenboekjes aan de leden, om deze te verkopen aan ouders, opa/oma, buren of bijvoorbeeld collega’s. Tevens maak je kans op een van de te verloten waardebonnen. Wil je meer weten over de voordeelbonnenactie, stuur je vraag naar sponsoring@zvazuro.nl of kijk op ACTIE pagina van de sponsorcommissie.

Per abuis is er een foutje geslopen in de coupon van Rianne’s Hairfashion. De geldigheid van de coupon is t/m 31 maart 2019.

 

25-50 meter zwemwedstrijd deel 1

25-50 meter zwemwedstrijd deel 1

Afgelopen zaterdag is de eerste zwemwedstrijd van het seizoen 2018-2019 in Dubbelslag gezwommen. Het programma startte met de 25 meter schoolslag. In de diverse leeftijdscategorieën kwamen de zwemsters van de Azuro aan de start. Bijna alle dames zijn het seizoen goed van start gegaan, door hun persoonlijke records aan te scherpen of bijna te evenaren. De jongens van Azuro hebben eveneens aan de verwachtingen voldaan door scherpe tijden neer te zetten.

Op 50 meter rugslag wisten Sanne Bosker en Kimberly Wolterman tot op 1/100 seconden gelijk aan te tikken in een tijd van 41,42 seconden. Bij de jongens heeft Niek Ottens zijn persoonlijk record met bijna 4 seconden weten te verbeteren.

Lennart Middendorp wist in de strijd om de 50 meter vlinderslag de stopwatch te stoppen door na 44,15 seconden aan te tikken. Een verbetering van ruim 5 seconden van zijn oude persoonlijke record.

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO