NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Ivo Kroes 3e NK junioren

Ivo Kroes 3e NK junioren

Ivo Kroes heeft zaterdag een bronzen plak behaald bij de 100 meter schoolslag op het NK voor junioren.
In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion deed ook Amber Koning van Azuro mee aan de Nederlandse Junioren- en Jeugd Kampioenschappen lange baan. Vrijdag stond voor beide zwemmers de 50 meter schoolslag op het programma. Amber zwom net iets boven haar pr (36.74) en Ivo werd helaas gediskwalificeerd door bewegen bij de start.

Zaterdag verschenen beide zwemmers opnieuw aan de start voor de 100 meter schoolslag. Amber zwom een tijd van 1.21.44. Ivo zwom in de series in de ochtend een tijd van 1.10.34, waarmee hij zich wist te plaatsen voor de finale later op de middag. Ivo wist tijdens de finale zelfs opnieuw zijn tijd aan te scherpen met bijna 2 seconden in een zeer sterk deelnemersveld. Met een tijd van 1.09.24 op de klok wist hij in een zinderende finale de derde plaats te veroveren bij de Junioren 3 van Nederland.

Zondag werd door Ivo nog de 200 wisselslag gezwommen in een tijd van 2.26.99. De schoolslagspecialist kwam ook nog uit in de 200 meter schoolslag en wist een tijd weg te zetten van 2.35.47. Deze pr van bijna 2 seconden leverde hem de vijfde plaats op.

Amber kwam uit op de 100 meter vrije slag (1.04.24) en de 50 meter vlinderslag (30.51).

Kamp Azuro een succes

Kamp Azuro een succes

Met een goed gevoel kijken we terug op afgelopen weekend. Eindelijk was het dan zover, na weken van voorbereiding ‘Azuro Kamp’ te Schipborg.

Het grootse project voor de activiteiten commissie tot nu toe, een kamp voor alle leden van Azuro. Alle disciplines waren welkom!  Vrijdag rond 19:00uur verzamelden we op Camping de Vledders, waar we onze tenten rond het ’t Schoaphok hebben opgezet.  Om elkaar beter te leren kennen zijn we begonnen met een kennismakingsspel waarna we een gezellige avond hebben gehad met o.a. volleybal en voetbal. Na een korte nacht in onze tenten stond er een leuk programma op ons te wachten. Zaterdag stond compleet in het teken van spelletjes waaronder kruiwagen lopen, het uit elkaar halen van een menselijke-knoop, eieren lopen en kleedvouwen.

Op een kamp mag een lekker ongezonde maaltijd natuurlijk niet ontbreken en in de avond hebben we daarom ook patat met snack gegeten. Als afsluiter van deze geslaagde zonnige dag hebben we het reclame bos spel gespeeld. Gezellig in groepjes het bos is om vervolgens met jouw groepje zo snel mogelijk alle vragen goed te beantwoorden en als eerste terug te zijn. De winnaars waren de leden van team; Beer, onder leiding van Richard, Gefeliciteerd! Daarna was het weer een gezellige avond op de camping waarbij gezamenlijk spelen en laat op blijven natuurlijk niet konden ontbreken.

Voor we het wisten was het alweer zondag ochtend. Na een gezamenlijk ontbijt was het alweer tijd  om de tenten af te breken en dit geslaagde kamp afsluiten.

Het weekend is voorbij gevolgen en we willen iedereen bedanken voor hun deelname en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien!

Meer foto’s kan je vinden op de Azuro-fotopagina

Club kampioenschappen & BBQ

Club kampioenschappen & BBQ

Vrijdag 13 juli zullen de eerste clubkampioenschappen van Azuro worden gehouden. Wil jij als eerste CLUBKAMPIOEN de geschiedenis boeken in gaan….. Via je trainer kan je je aanmelden. Direct na de clubkampioenschappen zal er een afsluitende de BBQ voor alle Azuro-leden worden gehouden. Ook hiervoor kan je je aanmelden via een van de trainers (kosten € 5,00 p.p.), zie ook de mail die je (of je ouders) hierover hebben ontvangen.

We zien jullie bij de clubkampioenschappen en/of de BBQ.

Zomerrooster Azuro

Zomerrooster Azuro

Evenals vorig jaar, zal Azuro ook in de komende zomervakantie een 3-tal trainingsuren aanbieden aan haar leden. De laatste reguliere training is op 12 JULI 2018. Het Azuro zomerrooster loopt van WOENSDAG 18 JULI tot en met VRIJDAG 31 AUGUSTUS. De aangepaste trainingstijden zijn ook te vinden in de AGENDA op de website.

Het zomerrooster ziet er als volgt uit;

  • woensdag 19:00 – 20:00, banen zwemmen
  • vrijdag 19:00 – 20:00, banen zwemmen
  • vrijdag 20:00 – 21:00, waterpolo

Er zal geen training worden gegeven. Tijdens bovenstaande uren kan je voor jezelf een paar banen trekken.

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO