NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Koen en Inez van Zoest benoemd tot Lid van Verdienste

Koen en Inez van Zoest benoemd tot Lid van Verdienste

Koen en Inez van Zoest hebben zich 7 jaar achtereen als kartrekker voor de Azuro Internationale ingezet. Een map met een aantal aantekening was alles wat ze meekregen. Koen en Inez hebben vervolgens het 2 daags Internationaal toernooi weten te maken naar wat het nu is. Begin dit jaar hebben ze aangegeven te stoppen met de organisatie van de Internationale en hebben in februari hun laatste editie georganiseerd.

Voor het bestuur reden genoeg om Koen en Inez voor te dragen voor de titel Lid van Verdienste, hetgeen door de aanwezige leden op de Algemene Leden Vergadering unaniem is aangenomen. Koen heeft vervolgens het eerste exemplaar van het Azuro speldje behorende bij de titel Lid van Verdienste uit handen van de voorzitter Menno Muller in ontvangst mogen nemen. Inez kon helaas niet bij de ALV aanwezig zijn.

Koen en Inez van harte gefeliciteerd.

Geslaagd bevoegheid W

Vrijdag 12 april is er een inhaaldag voor het examen bevoegdheid W geweest. Beide kandidaat zijn geslaagd en hiermee is de W-cursus met een 100% score afgerond. Wil je weten wie onze waterpolo officials zijn, klik dan HIER.

Tweede vierkamp in Bedum

Tweede vierkamp in Bedum

Op zaterdagavond 6 april stonden maar liefst 25 deelnemers van de afdeling recreatief zwemmen in het zwembad in Bedum. De tweede wedstrijd van de vierkamp werd gezwommen.

Bij de 25 meter schoolslag en 25 meter rugcrawl kwamen Romy, Annika, Roos, Rosemarijn, Jennifer, Linde, Fern, Rosanna, Eva, Hugo, Thijs, Thomas, Luuk, Lyam en Jelte voor Azuro aan de start. Bij de 50 meter schoolslag en 50 meter rugcrawl deden Saskia, Tanja, Ingrid, Roselie, Inez, Ian, Damian, Niels, Matthijs en Niek mee. Als afsluiting werd nog een estafette gezwommen. Jesper, Inez, Matthijs en Niek kwamen voor Azuro uit in de 4×25 met vrije slag voor alle leeftijden. Dat deden zij erg goed en ze werden 2e.

De wedstrijd verliep heel vlot en was erg gezellig. De nodige PR’s zijn weer gemaakt en we kunnen dus erg tevreden zijn. Op naar de volgende vierkamp. Deze is op 25 mei in Ten Boer.

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO