NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Internationales Adventsschwimm Emden

Internationales Adventsschwimm Emden

Het was weer een geslaagd toernooi van SV Neptun in Emden, Duitsland!

#Azuro was natuurlijk weer aanwezig tijdens het Internationales Adventsschwimmfest dat dit jaar werd gehouden op 7 & 8 december.
Op vrijdagavond 7-12 zwommen Kiki en Jesper de 800 en 1500 vrije slag. Met een gouden en zilveren plek was dat een goed begin van het toernooi.
Zaterdag 8-12, in alle vroegte (06:15), vertrokken 7 ‘Azuro-auto’s met 14 zwemmers, met de benodigde officials, ploegleiders en de trainer naar Emden. Rond half acht waren we compleet en hadden we de helft van het balkon geclaimd met heerlijk luxe ligstoelen. Volgens de organisatie veel te vroeg, maar wij zaten goed!
De wedstrijd begon na het inzwemmen om 9 uur en Azuro had met 66 individuele starts en 4 estafettes een volle dag. Ook dit jaar was het voor veel zwemmers best wel weer spannend, zwemmen in Duitsland. Tijdens de wedstrijd, vooral bij de start, allemaal Duitse mensen om je heen, maar het is weer fantastisch gegaan.
De spanning van de wedstrijd werd op het balkon ontspannen gecombineerd met lekker chillen op je stoel, samen een spelletje doen en elkaar aanmoedigen.
Veel zwemmers hebben weer persoonlijke records gezwommen. Voor elke afstand kreeg elke zwemmer een oorkonde uitgereikt en ook het ere-metaal mocht aan het eind van de dag in meerdere auto’s mee naar huis.
Moe maar voldaan, en hier en daar een beetje lacherig over de Duitse benadering van de zwemregels, waren we ‘s avonds rond half 9 weer thuis.
Meer foto’s zien, klik dan HIER.

Ledenvoordeel Century

Azuro heeft per 1 december 2018 een sponsordeal gesloten met de Century Autogroep. Laat je je auto onderhouden, repareren of schaf je een andere auto aan, dan kan je korting pakken en daarmee gelijktijdig de clubkas van Azuro steunen.

Meer weten? Ga naar https://www.zvazuro.nl/century-sponsordeal/ voor uitleg en aanmelden voor de korting.

Aanmelden vierkamp recreanten

Aanmelden vierkamp recreanten

Net als vorig jaar gaat Azuro weer deelnemen aan de vierkamp wedstrijden voor recreanten. Er worden vier wedstrijden gezwommen in de periode januari t/m juli 2019, waarvan 2 de laatste 2 wedstrijden in een buitenbad worden gezwommen. De uitreiking van de medailles is op zaterdag 6 juli 2019.

Het aanmelden voor de vierkamp gaat via de Azuro website en als je op zaterdagdag 12 januari 2019 wil meedoen aan de 1e wedstrijd van de vierkamp, moet je aanmelding voor 29 DECEMBER 2018 binnen zijn.

Je kan je aanmelden voor 1 of meerder wedstrijden.

  • 12 januari 2019, Delfzijl
  • 6 april 2019, Bedum
  • 25 mei 2019, Ten Boer
  • 6 juli 2019, Uithuizen
Deelnemers zwem4daagse zwemmen ruim 125 kilometer

Deelnemers zwem4daagse zwemmen ruim 125 kilometer

Afgelopen week heeft zwemvereniging Azuro uit Delfzijl de zwem4daagse 2018 georganiseerd in zwembad Dubbelslag. Vier opeenvolgende avonden hebben de zwemmers hun afstand met plezier en goed gevolg afgelegd. Een aantal deelnemers heeft zelfs de dubbele afstand van hun inschrijving gezwommen. Na 4 avonden zwemmen hebben de deelnemers hun oorkonde en de bijbehorende medaille in ontvangst genomen.  2 van de deelnemers hebben dit jaar voor de 49ekeer deelgenomen aan een zwem4daagse.

Als afsluiter van 4 dagen banen zwemmen hebben voornamelijk de jongere deelnemers zich helemaal laten gaan tijdens de zwemdisco onder aanvoering van een aantal super enthousiaste Azuro leden.

In totaal is er tijdens de zwem4daagse 2018, 126,4 kilometer gezwommen.

Een selectie van foto’s (zwem4daagse en zwemdisco) worden HIER geplaatst worden. Zie ook de Eemskrant en de Eemsbode

Zwemdisco gaat door

De zwemdisco waarmee wij de zwem4daagse 2018 gaan afsluiten GAAT DOOR. Vanaf 20:00 gaat de muziek samen met de gekleurde spotlights voor een gezellig uurtje zorgen.

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO