NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Oud papier inzamelen 2021

Oud papier inzamelen 2021

Per 1 januari 2021 wordt in de voormalig gemeente Delfzijl oud papier door verenigen ingezameld middels het lopen van routes. Azuro heeft aangegeven hieraan mee te doen.

Alle inwoners van de gemeente Delfzijl krijgen een papierkliko die één keer in de 6 weken wordt geleegd. Azuro is voor 2021 voor 3 avonden ingedeeld om een route te lopen in Delfzijl. De te lopen route is ongeveer 3 uur en we starten vanaf de pakeerplaats van Dubbelslag.

Om de nieuwe vorm oudpapier inzamelen te doen slagen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die 1 of meerdere avonden willen meelopen. De exacte data waarop Azuro ingeroosterd zal worden in nog niet bekend. Ben je bereidt om mee te helpen met het inzamelen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Jan Slagter; slagter46@hotmail.com of bel 0596-625122 (tussen 18:00 en 20:00).

De papiercontainer achter Dubbelslag zal i.v.m. de nieuwe regeling “inzamelen oudpapier” t.z.t. verdwijnen.

Nieuwe sponsor; Lubbers Elektro Diensten

Lubbers Elektro Diensten uit Delfzijl heeft voor 1 jaar een sponsorcontract afgesloten met Azuro. Lubbers Elektro Diensten is een installatiebedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Bij Lubbers Elektro Diensten kan je terecht voor uw elektrotechnische installaties maar ook voor de aanleg van uw CV installatie, zonnepanelen of bijvoorbeeld het slimmer maken van de binnen en buitenverlichting.

Ook belangstelling om Azuro sponsor te worden? Neem dan contact op met sponsoring@zvazuro.nl

 

Diploma Survival zwemmen

Diploma Survival zwemmen

Survival zwemmen is een variant van het recreatief zwemmen bij Azuro. Tien zwemmers hebben op vrijdag 23 oktober hiervoor hun diploma behaald. Door de corona maatregelen een bijzondere editie van diploma zwemmen. Er mocht geen publiek aanwezig zijn bij het diploma zwemmen. En de trainers hadden hun mondkapje op.

Onder leiding van Harmen hebben Annika, Fern, Linde, Mila, Rosanna, Eva en Philip de oefeningen van Survival 1 uitgevoerd. Zij gingen gekleed in lange broek en shirt met lange mouwen en schoenen. Tijdens het watertrappen hebben zij de schoenen en de lange broek uitgetrokken. Van de lange broek maakten zij een drijfmiddel door deze op te blazen. Daarna zwommen zij naar een mat, klommen er op, en met een koprol achterwaarts gingen zij weer het water in. Na onder andere door het gat te zijn gezwommen en de nodige banen te hebben gezwommen, brachten zij een vriendinnetje op een vlot naar de overzijde.

Niels, Romy en An zwommen onder leiding van Jesper. Zij deden de vaardigheden van Survival 2. Naast een lange broek, schoenen en shirt met lange mouwen droegen zij ook een regenjas. Tijdens het watertrappen deden ook zij de schoenen en de broek uit, maar ook hun regenjas. Zij maakten een drijfmiddel van de jas. Daarna zwommen zij naar een omgeslagen bootje. Daar bleven zij 15 seconden onder. Daarna zwommen zij naar een mat en tijgerden op de rug onder deze mat door. Ook zij doken onder andere door het gat en zwommen de nodige banen. En ook zij brachten een vriendinnetje op een mat naar de overkant.

De diploma’s werden buiten op gepaste afstand uitgereikt door de trainers. Klik HIER voor meer foto’s van het Survival zwemmen.

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

Loading

NIEUWSARCHIEF AZURO