NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHTEN

AZURO NIEUWSBERICHTEN

Corona flyer waterpolo

Zondag 4 oktober speelt het HEREN 2 waterpoloteam de eerste wedstrijd van het seizoen thuis in Dubbelslag. Om voor alle spelers (zowel Azuro als de gasten) en scheidsrechters de spelregels rondom corona duidelijk te hebben, is er een flyer gemaakt. Deze flyer is specifiek voor waterpolowedstrijden in Dubbelslag. Ga naar de Azuro-corona om de flyer te downloaden via de button CORONA FLYER WATERPOLO.

Romy en Laurens clubkampioen recreatief 2020

De afdeling recreatief zwemmen heeft op vrijdag 18 september haar clubkampioenschappen gezwommen. Door de corona maatregelen werd dit in een aangepaste vorm georganiseerd. Zwemmers onder 18 jaar waren dit jaar van harte welkom. De klokkers waren op één na allemaal onder de 18 jaar.

Alle zwemmers zwommen 25 meter rugslag en 25 meter vrije slag. De sfeer was erg goed en de zwemmers hebben heel erg goed hun best gedaan.

Een week later, vrijdag 25 september, was de prijsuitreiking. In verband met de corona maatregelen werd deze buiten gedaan. Iedereen kreeg een medaille voor het meezwemmen als herinnering.

Er waren prijzen in vier leeftijdscategorieën te winnen.

Bij de minioren meisjes werd Romy eerste, gevolgd door Karlijn op de tweede plaats en op de derde plaats Esmee. Bij de junioren meisjes mocht Lian het goud in ontvangst nemen, Sophie het zilver en Marijn kreeg de bronzen medaille.

Bij de minioren jongens was het hoogste podium voor Jens. Matthijs mocht plaatsnemen op de tweede plaats en Bram op de derde plaats.Bij de junioren jongens werd Laurens de winnaar en Youri werd tweede.

Dan was er ook nog een wisselbeker te winnen. Om deze te winnen werd gekeken naar het aantal punten dat de zwemmers verdiend hadden. Iedere leeftijd heeft een eigen puntentabel, dus iedereen maakt evenveel kans om de wisselbeker te winnen. Bij de meisjes ging de beker naar Romy en bij de jongens naar Laurens. Zij mogen de beker een jaar lang thuis houden.

Ga naar Clubkampioenschappen voor de uitslagen. De foto’s van de prijsuitreiking vind je HIER.

Graag willen we de klokkers Cynthia, Edwin, Jarno, Kiki, Kim en Marieke bedanken voor hun medewerking.

Azuro nieuwsbrief

Vandaag, 13 september, is de 3e Azuro nieuwsbrief uitgekomen. Hierin onder andere aandacht voor:

  • Trainingstijden
  • Waterpolo competitie
  • Sponsorkliks
  • Wij ontvangen graag ….
  • Zwem4daagse
  • Clubkleding
  • Algemene Ledenvergadering
  • Zwemwedstrijden
  • Kleintje clubkampioenschappen

Klik HIER om de nieuwsbrief te downloaden.

Diploma zwemmen zwemvaardigheid

Vrijdag 11 september is er voor het eerst sinds de corona maatregelen weer diploma zwemmen georganiseerd door de afdeling recreatief zwemmen. Maar liefst 12 zwemmers deden mee. Zij mochten allemaal 1 ouder meenemen. De ouders mochten op de tribune plaatsnemen. Zij zaten keurig 1,5 meter uit elkaar.

De zwemmers: Sophie, Damian, William, Matthijs, Anna, Samantha, Ilse, Sanne, Lyam, Jelte, Annika en Lian lieten zien welke vaardigheden zij de afgelopen periode geoefend hebben onder leiding van Jesper en Ingrid. In het eerste gedeelte met kleding aan onder water zwemmen. En een reddingsoefening waarbij de drenkeling uit het water wordt gered.

Het tweede gedeelte bestaat vooral uit heel veel zwemmen. Hierbij worden alle slagen met de keerpunten uit de wedstrijdsport ook getoond. Vervolgens nog een aantal oefeningen onder water; door een hoepel zwemmen en pionnen aantikken. Daarna nog een stukje waterpolo en als afsluiting watertrappelen.

Alle zwemmers zijn geslaagd. Zij kregen buiten hun diploma uitgereikt.

INSCHRIJVEN NIEUWS UPDATES

NIEUWSARCHIEF AZURO