RECREATIEF MASTERS

De recreanten masters is een zwemgroep waar gezelligheid en het onderhouden van je conditie samen komen. Tijdens een training van 1 uur krijg je een variërend aanbod van trainingen, waar elke week naast conditietrainingen het verbeteren van zwemtechniek zeker niet wordt vergeten.De groep masterzwemmers bestaat uit zwemmers vanaf 14 jaar en heeft leden van 50+ met een gemiddelde leeftijd van circa 30 jaar.

Voor iedereen is er dus wel een trainingsmaatje op eigen leeftijd en niveau.

Ontspannen sporten met de verschillende trainingsvormen staan centraal zoals: techniek, lange afstand trainingen en sprint trainingen komen allen voor.

We organiseren regelmatig verrassende trainingen waarin het uithoudingsvermogen flink op de proef kan worden gesteld.”

Wat de master afdeling geschikt en leuk maakt voor iedereen is de vrijheid om wel of niet deel te nemen aan het programma. Voor iedereen is er wat. Sfeervol en gezellig zwemmen is namelijk het motto.

Muziek en sport gaat bij ons hand in hand.”

De trainers Bart en Hans verzorgen wekelijks een ander trainingsschema, waarbij de muziek een drive voor het zwemtempo is. De playlist wordt in overleg met zwemmers en trainers samengesteld.

De trainingstijden van de masters is aangepast i.v.m. het Corona protocol. Zie onderstaand.

Genoeg redenen om elke vrijdag van 18:30 tot 19:30 18:35 tot 19:25 te komen zwemmen.

Wil jij meezwemmen met deze sportieve groep onder leiding van de trainers Bart en Hans, kom dan vrijblijven een maand meetrainen. Wil je vooraf meer informatie, mail teamrecreatief@zvazuro.nl of bel 06-83211570 (Bart).