LEDENADMINISTRATIE

LEDENADMINISTRATIE

Welkom bij Azuro

Lid worden

Wil je graag lid worden van Azuro. Fantastisch. Vul de gegevens hiernaast in en klik op AANMELDEN. Je gegevens worden dan naar de ledenadministratie van Azuro gestuurd. Zodra je gegevens in onze administratie zijn verwerkt, ontvang je hierover een mail. Een printversie van het aanmeldformulier is te vinden op onze download pagina.

 

Mutaties en afmelden

Ben je verhuist, heb je een nieuw emailadres of is er een andere wijziging welke verwerkt moet worden in de ledenadministratie van Azuro, maak dan gebruik van het LEDENMUTATIEFORMULIER. Besluit je om je af te melden als lid van Azuro, klik dan op AFMELDEN. Of gebruik de buttons onderaan deze pagina.

 

Contributie

Contributie betaling geschiedt bij Azuro middels maandelijkse automatische incasso. Facturering doen wij per email. Klik op onderstaande afbeelding voor het Azuro contributie tabel.

Junior leden

Voor het inschrijven van jeugdige leden is het invullen van een telefoonnummer verplicht. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht er tijdens een training of een andere vereniging activiteit is met uw kind zijn willen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Huishoudelijk reglement en statuten

Indien je inzage in het huishoudelijk reglement of statuten wenst, kan je deze hier downloaden.

Privacy policy

Azuro heeft een privacy policy opgesteld, waarin wij aangeven hoe wij met persoonlijke gegevens van onze leden omgaan. De privacy policy hebben wij op onze website geplaatst. Door HIER te klikken ga je er direct naar toe.