We hebben weer een leuke activiteit op de planning staan! Op vrijdag 20 december gaan we weer Sinterkerstennieuw zwemmen.

Vanaf 17.00 gaan wij dit keer discozwemmen. De lampen in het zwembad gaan uit en de discolampen aan! Om 18.30 gaan we met zijn allen lekker genieten van al het lekkers van de maand december. Denk aan: oliebollen, kerststollen, banketstaven, pepernoten en noem het maar op.

Daarna hebben wij een Sinterkerstennieuw pubquiz voor iedereen die daar zin in heeft. Dit zal rond 20.00u starten in de kantine van het zwembad. Zorg dat je op tijd komt als je alleen met de pubquiz mee doet.

Dus heb je zin om met je team te strijden om een mooie prijs? Geef je dan op!

De teams mogen bestaan uit 4 of 5 personen, geef bij je opgave aan met wie je in het team zit. Bedenk ook alvast een leuke teamnaam! Wees er snel bij want vol=vol. Je kunt je opgeven via de website van Azuro. Hier kun je invullen wat voor eten je eventueel meeneemt, of je meedoet met de pubquiz en met wie. Individuele opgave is ook mogelijk. Dan word je door ons ingedeeld in een team.

Link: https://www.zvazuro.nl/activiteiten-commissie-aanmelden/

Let wel: drinken is op eigen kosten, dit kun je gewoon in de kantine halen. We verwachten dat de pubquiz rond 22:30 afgelopen is. Natuurlijk mag je je mooiste/foutste Sinter-Kerst en Nieuw outfit aandoen. Omdat het leuk is!

Mochten er nog eventuele vragen zijn, dan kun je ons altijd mailen naar ons mailadres: activiteitencommissie@zvazuro.nl

Wij zien jullie allemaal graag op vrijdag 20 december om 17.00!

Tot dan!