De afdeling recreatief zwemmen kreeg onlangs een gift van 16 Arena duikbrillen. Deze kwamen nog van een oud-bestuurslid. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Aan de leiding om deze duikbrillen op een eerlijke wijze te verdelen onder de zwemmers.

In de eerste groep zwemmen de meeste kinderen die nog niet in het bezit zijn van een eigen zwembril. Als eerste hebben we de kinderen laten ringen opduiken. Een variant op de stoelendans. Bij de stoelendans is er telkens een stoel te kort. En bij het ringen opduiken was er telkens een ring te weinig. We hadden vier groepen samengesteld, zodat het zwem- en duik niveau gelijkwaardig was. Daarmee dus ook direct vier gelukkige winnaars die een duikbril in ontvangst mochten nemen.

Deze vier kinderen waren vervolgens de jury bij het volgende spel. Bommetje! De twee hoogste bommetjes hebben gewonnen en kregen een duikbril.

De overige kinderen hebben daarna nog een estafette gezwommen. Ook hier waren de teams zo samengesteld dat iedereen kans maakte. Uiteindelijk won er één team. En ook deze kinderen mochten een duikbril mee naar huis nemen.

Bij de tweede groep is er ook een estafette gezwommen. Ook weer met gelijkwaardige teams. Ook daar mocht het winnende team een duikbril meenemen.

Aan het einde van les kreeg iedereen nog wat lekkers.