Zwemvereniging Azuro organiseert jaarlijks in zwembad Dubbelslag de zwem4daagse voor de regio Delfzijl/Appingedam. Bij de editie van 2019 mochten we 123 zwemmers in het zwembad verwelkomen. Daarnaast mocht de voorzitter van Azuro 3 deelnemers feliciteren met ieder hun 50e deelname aan een zwemvierdaagse.

Uitgaande van het aantal deelnemers van de voorgaande jaren, ziet het bestuur geen mogelijkheden om de zwemvierdaagse binnen de huidige corona maatregelen te organiseren. We hebben daarom besloten de zwemvierdaagse uit te stellen. Als de corona maatregelen het weer toelaten, zal Azuro via media en haar website www.zvazuro.nl hierover communiceren. Wil je liever persoonlijk op de hoogte gebracht worden over wanneer de zwemvierdaagse gaat plaatsvinden, dan kun je je via de website aanmelden. We sturen dan een mail zodra er de nieuwe datum bekend is.

Wil je niet wachten en nu alvast het banen zwemmen willen oppakken, kijk dan op de website voor de trainingstijden en bezoek vrijblijvend een training. Net als bij de zwemvierdaagse staat het plezier beleven aan de zwemsport voorop bij Azuro. Wij bieden zwem- en waterpolotrainingen voor iedereen en op elk niveau.