Met een goed gevoel kijken we terug op afgelopen weekend. Eindelijk was het dan zover, na weken van voorbereiding ‘Azuro Kamp’ te Schipborg.

Het grootse project voor de activiteiten commissie tot nu toe, een kamp voor alle leden van Azuro. Alle disciplines waren welkom!  Vrijdag rond 19:00uur verzamelden we op Camping de Vledders, waar we onze tenten rond het ’t Schoaphok hebben opgezet.  Om elkaar beter te leren kennen zijn we begonnen met een kennismakingsspel waarna we een gezellige avond hebben gehad met o.a. volleybal en voetbal. Na een korte nacht in onze tenten stond er een leuk programma op ons te wachten. Zaterdag stond compleet in het teken van spelletjes waaronder kruiwagen lopen, het uit elkaar halen van een menselijke-knoop, eieren lopen en kleedvouwen.

Op een kamp mag een lekker ongezonde maaltijd natuurlijk niet ontbreken en in de avond hebben we daarom ook patat met snack gegeten. Als afsluiter van deze geslaagde zonnige dag hebben we het reclame bos spel gespeeld. Gezellig in groepjes het bos is om vervolgens met jouw groepje zo snel mogelijk alle vragen goed te beantwoorden en als eerste terug te zijn. De winnaars waren de leden van team; Beer, onder leiding van Richard, Gefeliciteerd! Daarna was het weer een gezellige avond op de camping waarbij gezamenlijk spelen en laat op blijven natuurlijk niet konden ontbreken.

Voor we het wisten was het alweer zondag ochtend. Na een gezamenlijk ontbijt was het alweer tijd  om de tenten af te breken en dit geslaagde kamp afsluiten.

Het weekend is voorbij gevolgen en we willen iedereen bedanken voor hun deelname en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien!

Meer foto’s kan je vinden op de Azuro-fotopagina