Zaterdagavond 6 juli 2019 werd de finale van de vierkamp gezwommen in het buitenbad in Uithuizen. De wind was erg koud. Heel soms liet de zon zich even zien. Maar onze zwemmers lieten zich niet kennen en zwommen op hun allerbest. Er werd weer menig PR behaald. Deze wedstrijd viel samen met het Azuro kamp, en de ouders hebben fantastisch geholpen om alle kinderen tijdig bij het juiste startblok te krijgen. En na het zwemmen direct weer van warme kleding te voorzien. Dank hiervoor.

Bij de meerkamp zijn er bij de meisjes 2009 en later bekers behaald door Fern, Romy en Roos. Een vol Azuro podium! Bij de jongens mocht Thomas een beker in ontvangst nemen. Bij de meisjes 2007-2008 mocht Linde het podium beklimmen, ook zij kreeg een prachtige beker mee naar huis. Niels en Damian behaalden bij de jongens 2005-2006 een beker. In de groep 2003-2004 gingen Inez, Matthijs en Niek met een beker terug naar huis. En bij de dames mochten Ingrid en Tanja het erepodium betreden en ook een beker in ontvangst nemen.

Dan waren er ook nog medailles voor de Azuro zwemmers. De medailles gingen naar Annika, Rosemarijn, Jennifer, Ruth, Cherella, Annely, Lyam, Luuk, Hupo. Thijs, Jelte, Ramiar, Rosanna, Lian, Eva, Estelle, Ian, Roselie, Trieneke en Saskia. Allen gefeliciteerd!

Zie ook Foto pagina.